22/11/14

“We are what we waste”


Campanya de prevenció del Malbaratament Alimentari
“Som allò que llencem”




Consum i consciència



Llegim al llibre "Dinero y consciència" que hem d'introduir la consciència en els nostres comportaments i hàbits quotidians i, per tant, també en el consum; i que el diner verdader només es genera en la pròpia consciència. En parlarem amb Joan Antoni Melé, subdirector general de Triodos Bank a Espanya i autor del llibre "Dinero y conciència", i amb Anna Badia Llicenciada en Disseny de moda, i creadora del projecte de moda ètica BeCo. Escoltarem també el filosof i autor del llibre "La rebelión de la consciencia" José Luís San Miguel de Pablos. I acabarem el programa amb el Curs de Mindfullness d'Andrés Martin Asuero, i els Mails d'Amor de Jordi Llavina i Joëlle Cervera. Aquest programa se suma a la campanya per evitar el malbaratament alimentari que es fa avui a Catalunya Ràdio.