16/11/12

INFERMERES EN PLENA ACTIVITAT







Infermeres en plena activitat!!! aquest cop,
a la cuina...





perquè, és de ben sabut que... cal cuidar-se per cuidar.



entremig de fogons, colors, olors i estris de tota mena, quant l'olla bullia i tot feia Xup Xup... la Dietista-Nutricionista Laia Saez Puigdellivol, tot combinant la teòrico/pràctica, ens va introduir a la dieta dels colors.

sempre, una alimentació saludable
 és una festa de colors,
 si els busques els hi trobaràs a tots...




  • Molts dels pigments naturals que donen color als vegetals i fruites que consumim, són poderosos antioxidants; és a dir, substàncies que neutralitzen l’acció dels radicals lliures, que danyen les cèl·lules i causen malalties en l’ésser humà. Per això, una dieta rica cromàticament, permet neutralitzar-los.












si..., mentre cuines i remenes deixes els teus llavis dibuixar un somriure d'aquells oberts! llavors... tot és fantàstic, més bo i més nutritiu.                           
ÉS QÜESTIÓ DE PROBAR-HO! 
bon profit... i,  a llepar-se els dits 


Aliments vermells / verds/ grocs/ taronges /marrons/ blaus i violetes/ Aliments blancs